rasputin

Rasputin va neixer a Tobolsk, Sibèria on va creixer de forma salvatje sense cap base acadèmica i on va dedicar la seva juventut a ser cuatrer. Quan va complir els 18 anys va ser retirat a meditar i resar al monasteria de Verkhoturye.


La seva experiència durant els 3 mesos escassos que va romandre en el recinte claustral, juntament amb una visió de la Verge que va presenciar a la tornada del monestir, el van portar a convertir-se en un místic. Ingressà poc després a una secta cristiana condemnada per l'església ortodoxa coneguda com khlysty (flagelantes). Els khlysty creien que per arribar a la fe veritable calia el dolor. En les reunions d'aquesta secta les festes i orgies eren constants i Grigori es va convertir en un incondicional integrant. L'ingrés en aquesta congregació va marcar al profeta siberià de per vida, i explica la notòria vida sexual que va tenir en anys posteriors i que va acabar ennegrit la seva reputació d'home sant.


Després d'abandonar la secta va conèixer a un il luminat anomenat Makariy, el qual va exercir una enorme influència sobre Rasputín. L'any 1889 es va casar amb Praskovia Fyodorovna Dubrovin amb la que va tenir tres fills: Dmitri, Varvara, i Maria. Se sap que va engendrar més plançons amb altres dones.


El 1901 Va marxar de la seva regió natal i es va fer pelegrí. Va estar dos anys viatjant per terres eslaves, Grècia i Terra Santa. Va aprendre molt d'història, esoterisme, Teosofia, velles religions i tradicions. El 1903 torna de nou a Rússia. Deambula pels carrers de Sant Petersburg sent considerat com un endeví popular i va començar a acollir l'objectiu de relacionar-se amb la família reial.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada